Despre noi

 

ORGANIZARE

Asociatia Club Sportiv Flamingo Volleyball Club se organizează şi funcţionează în conformitate cu Legea educaţiei fizice şi sportului nr.69/2000, cu modificările şi completările ulterioare, cu Regulamentul de punere în aplicare a dispoziţilor Legii nr.69/2000, cu prevederile O.G. nr.26/2000 cu privire la asociaţii şi fundaţii, cu Legea nr.171/1998 pentru ratificarea Conventiei impotriva dopajului adoptata in cadrul Consiliului Europei la Strasbourg la 16 noiembrie 1989, cu celelalte reglementări legale interne sau internaţionale aplicabile, cu regulamentele federaţiilor la care se afiliază şi cu statutul propriu.

 Denumirea oficială este ASOCIATIA CLUB SPORTIV FLAMINGO VOLLEYBALL CLUB, fiind înfiinţata ca o asociaţie non-profit. Potrivit Legii educaţiei fizice şi sportului nr.69/2000, Asociaţia FLAMINGO VOLLEYBALL CLUB este structură sportivă cu personalitate juridică, polisportivă.

 Sediul asociatiei este în Municipiul Constanta ,Str. Poporului nr.36, Et.1, Cam.4, județul Constanta.

Scopul asociatiei este cel al organizării, administrării şi desfăşurării de activităţi sportive şi are drept obiectiv promovarea ramurilor sportive prevăzute în statutul clubului prin practicarea lor de către membrii clubului, selecţionarea, iniţierea şi pregătirea de sportivi în acest domeniu, participarea la competiţii sportive interne si internationale, precum si alte activitati conexe acestora.

 

BUCURATI-VA DE SPORT

Prin politicile proprii de promovare a sportului ca element esential pentru o educatie de calitate si un stil de viata modern si sanatos, Asociatia Club Sportiv FLAMINGO VOLLEYBALL CLUB se adreseaza in mod deosebit copiilor, cei care constituie baza de selectie a viitorilor performeri, motorul de dezvoltare a unei viitoare Romanii sanatoase si prospere.

Totodata, ASOCIATIA se adreseaza parintilor pentru ca impreuna, in cadrul evenimentelor sportive organizate in cadrul clubului, sa reusim sa constientizam in randul copiilor importanta sportului pentru sanatate.

Familia influenteaza puternic dorinta copilului de a participa la o activitate fizica organizata, sprjinul parintilor motivandu-l pe micut sa continue activitatea sportiva in timpul copilariei si adolescentei.

 

Dragi parinti,

Convingeti-va copiii si veniti impreuna la FLAMINGO VOLLEYBALL CLUB unde, sub indrumarea unor antrenori valorosi si cu ajutorul unor metode moderne de educatie, adaptate cerintelor copiilor din ziua de azi, vom reusi sa obtinem impreuna rezultatele programate riguros, caracteristic fiecarei categorii de varsta.

 

Nu uitati !

Cu aceeasi pasiune si daruire ne vom oferi serviciile si copiilor care, din diverse motive, nu se pot indrepta catre performanta precum si copiilor cu dizabilitati.