Inscrieri

 

 

Asociația Club Sportiv Flamingo Volleyball Club organizează înscrieri la volei, fete născute în 2011 și 2012 pentru grupa Baby Volley și fete născute în anul 2008 având înălțimea minimă 1,60 m și calități motrice superioare pentru grupa de performanță "Speranțe", oferind oportunități copiilor  de a se bucura de sport, de a-și face noi prieteni, de a învăța noi abilități, de a-și ocupa timpul liber într-un mod cât mai plăcut și sănătos, de a face performanță într-un mediu sigur și motivant.

 

Pentru înscriere

Completați solicitarea cât mai detaliat pe formularul de contact de pe site și vă vom contacta în cel mai scurt timp, pentru detalii.

Descarcă Fișa de Inscriere

Copilul trebuie să prezinte de la medicul de familie Avizul Medical, rezultat în urma unui control riguros, efectuat cât mai recent . Prin acest aviz medicul de familie sau medicul specialist încuviințează dreptul copilului de a face sport în condiții de maximă securitate privind sănătatea.

Inscrierile se vor desfășura în fiecare  Vineri de la ora 17.45 la Sala de Jocuri a Complexul Sportiv Tomis ( Sala Flămânda), str. Flămânda nr.11.

 

Așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim cu voi și vă stăm la dispoziție pentru orice clarificare.