NE MARIM ECHIPA

05 Nov 2022
NE MARIM ECHIPA

Inscrieri volei fete 2012 - 2016 cu bune aptitudini fizice

 

Călătorește alături de noi, spre performanță!

 

La ACS FLAMINGO VOLLEYBALL CLUB învaţăm cum să devenim învingători pentru că filozofia noastră se focalizează pe înţelegerea modului în care sportivii reuşesc în competiţii, sprijinindu-i să-și atingă cele mai îndrăzneţe scopuri. Dar este mult mai mult decât atât.

Sportivul învaţă cât este de bun şi cât de departe poate ajunge!

Este vorba despre:

 - bucuria jocului în echipă;

- despre lupta pentru un scop comun;

- despre bucuria fiecărui moment, pentru că nici un succes sau eşec nu este permanent.

Sprijinim sportivul să se concentreze mai bine, să-şi îmbunătăţească încrederea în sine, să fie mai motivat, să îşi poată gestiona mai bine energia sau să reziste, mai bine, în situaţiile stresante.

Atunci când călătoria nu este agreabilă, nici destinaţia nu valorează nimic. De fapt, noi vorbim despre auto-descoperire, să înveţi să înţelegi cum să răspunzi la presiune şi cum poţi fi din ce în ce mai bun, în fiecare zi învăţând din experienţă.

 

Este, de fapt, o călătorie care trebuie începută încă de la primii paşi pe care copilul îi face în sportul lui preferat.

 

Dedicat schimbării culturii sportului în rândul copiilor Flamingo Volleyball Club oferă instrumente educaționale puternice pentru a dota tinerii sportivi cu resursele necesare pentru a-și construi abilități de viață și valori de bază pentru succes pe teren și în afara acestuia.

În afara părinților, antrenorii sunt cea mai influentă persoană din viața unui sportiv. Dedicarea și angajamentul lor față de sportivi este incomensurabil, iar lecțiile de viață predate de antrenori prin sport transcend experiența atletică și ajută la modelarea vieții unui tânăr.