FLAMINGO VOLLEYBALL EDUCATION

23 Jul 2018
FLAMINGO VOLLEYBALL EDUCATION

FLAMINGO VOLLEYBALL EDUCATION

Program creat de specialiști pentru sănătatea și bucuria copilului tău!

 

 

Asociația Club Sportiv Flamingo Volleyball Club organizează înscrieri pentru grupa Minivolei, fete născute în anii 2012-2013, în cadrul programului : „ FLAMINGO VOLLEYBALL EDUCATION „.

Activitatea este oferită săptămânal în doua antrenamente de 1,5 ore prin intermediul unor antrenori calificați.

Programul vizează dezvoltarea calităților motrice ale copiilor, integrarea gesturilor și atitudinilor ce pot fi reinvestite mai târziu în voleiul de performanță sau în alte activități sportive.

Prin combinarea circuitelor de activități motorii, a jocurilor cu minge, a coordonării în cadrul unui proces didactic performant, Minivolei devine o modalitate esențială de a descoperi idealul activității fizice pentru copii.

Această abordare face ca activitatea să fie accesibilă, plină de viață și costisitoare în ceea ce privește energia, vizibil plăcută celui mai mare număr de copii.

FLAMINGO VOLLEYBALL EDUCATION propune o simplificare a regulilor de joc, etapele progresului fiind identificate clar, un joc în mișcare permanentă, alternând cooperarea în interiorul echipei cu confruntarea adversarului, sursă a progresului și motivației copilului de a juca volei, de a se distra, de a face sport într-un mediu controlat, sănătos și extrem de plăcut.

 

Vă așteptăm cu drag!

Detalii la tel.0751287098